Om Jessheim Panorama

Prosjektet vil bestå av fire bygninger med fra 5-7 etasjer, hvorav tre bygg ligger langs Trondheimsvegen, og et i lia ned mot Manesjenområdet. Alle bygningene har sin adkomst fra Trondheimsvegen.

Mer om beliggenheten her. Velg din leilighet her.

Leilighetene vil få en moderne standard med vannbåren gulvvarme i alle oppholdsrom. De fleste leilighetene blir bygd med 2 bad. Det blir balansert ventilasjon med eget aggregat for hver leilighet. I stuen blir det vindusflater omtrent fra gulv til tak som gir god romfølelse og flott dagslys og utsyn.

Stue med utsikt

I Jessheim Panorama finner man leiligheter i alle størrelser tilpasset alle aldre og livssituasjoner. Leilighetene får fra 2-5 rom og arealer fra 54-152 m². Bilen parkerer du i parkeringsanlegget under bakken og tar heisen rett til din egen etasje. Hver leilighet får sin egen låsbare sportsbod plassert i et eget bodareal i kjelleren. Det etableres et stort felles sykkelrom med direkte adkomst fra gaten.

Hele prosjektet bygges på stedet med bæresystem i stål og betong. Dette er den optimale løsningen i forhold til brannsikkerhet og lyd.

Totalentreprenør for prosjektet blir den svært solide og lokalt forankrede entreprenøren Ø.M. Fjeld AS.

Kjøkkenet

Sigdal-Lido

 

 

 

 

 

 

 

Det leveres kjøkken av type Sigdal Lido med hvite glatt malte fronter med innfreste grep leveres som standard.

Badet

Bad leveres som prefabrikerte badekabiner hvor hele badet ferdigstilles på fabrikk og transporteres til byggeplass. Badene har gulv- og veggfliser i store formater. Dusjsonen markeres med fliser i mindre format. Dusjhodet er fast monert i tak for en rik vannfølelse. Vegghengt toalett med innebygd sisterne for enkelt renhold og toalettsetet er myktlukkende. Under baderomsbenken er det satt av plass til vaskemaskin og tørketrommel. I taket er det downlights med LED-lyskilde og dimmer, gulvene har elektrisk gulvvarme.

Parkering

I Jessheim Panorama kan du kjøpe en eller flere parkeringsplasser avhengig av behov. Det etableres et stort felles parkeringsanlegg i 2 plan under bebyggelsen. Innkjøring til parkeringen er fra Trondheimsveien hvor man via en innvendig rampe ledes ned i parkeringsanlegget. Parkeringsanlegget utføres med låst sentralport. Det etableres ca 120 parkeringsplasser. Det inngås særskilt avtale på kjøp av biloppstillingsplass.